Colorsofellen

De textiel designs van colorsofellen kenmerken zich door een combinatie van grafische patronen, transparantie, bijzondere kleurstellingen en materiaalgebruik. De ontwerpen en stoffen vormen een optelsom van Ellen Bakker’s jarenlange ervaring als grafisch vormgever en haar passie voor textielkunst. Ellen ‘denkt’ in kleuren en vormen en laat zich inspireren door dagelijkse dingen en bijzondere gebeurtenissen. Door te experimenteren met kleuren, vormen en materialen ontstaan stoffen met ongekende mogelijkheden.

Wisselende producten op voorraad

Colorsofellen heeft een wisselende voorraad artikelen die je in de webshop kunt vinden. Zo zijn er zijden sjaals van verschillend formaat, wol/zijde omslagdoeken, stoffen per meter, etc. Alle stoffen zijn handbeschilderd, digitaal geprint of een combinatie van technieken.
Ze vormen slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Kijk en kies, of laat je inspireren tot een stof, sjaal of andere toepassing zoals jij dat wilt. Exclusief voor jou ontworpen. Alle producten worden wereldwijd verzonden.

  Gratis wereldwijde verzending  

Ontwerpen voor een onvergetelijke moment

Soms is er een gebeurtenis die bijzonder is. Een mijlpaal in je leven die extra aandacht verdient. Waar je naar uitkijkt, die je wilt vieren en waarvan je de herinnering wilt koesteren. Voel je bijzonder met een voor jou ontworpen sjaal, stof of omslagdoek. Of geef het moment kleur met een wall hanging speciaal voor jou gemaakt.
Neem ruim op tijd contact op en beleef het plezier van colorsofellen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Workshops

Ontdek de creativiteit in jezelf en leer stap voor stap de verrassende mogelijkheden van het zijde schilderen kennen. De workshops bieden een grote mate van vrijheid om volop te experimenteren. Zo kan je eindeloos aan de slag met samples op zijden stoffen, of juist gericht naar een eindproduct toe werken, zoals bijvoorbeeld een mooie soepele zijden sjaal.

De workshops worden gehouden in Hengelo GLD (tussen Zelhem en Vorden) en in diverse andere plaatsen. Zie ook workshops.

Heb je interesse? Neem dan even contact op met Ellen Bakker: info@colorsofellen.com