Colorsofellen

De textiel designs van colorsofellen kenmerken zich door een combinatie van grafische patronen, transparantie, bijzondere kleurstellingen en materiaalgebruik. De ontwerpen en stoffen vormen een optelsom van Ellen Bakker’s jarenlange ervaring als grafisch vormgever en haar passie voor textielkunst. Ellen ‘denkt’ in kleuren en vormen en laat zich inspireren door dagelijkse dingen en bijzondere gebeurtenissen. Door te experimenteren met kleuren, vormen en materialen ontstaan stoffen met ongekende mogelijkheden.

Bezoek de colorsofellen website!

Wisselende producten op voorraad

Colorsofellen heeft een wisselende voorraad artikelen die je in de webshop kunt vinden. Zo zijn er zijden sjaals van verschillend formaat, wol/zijde omslagdoeken, stoffen per meter, etc. Alle stoffen zijn handbeschilderd, digitaal geprint of een combinatie van technieken.
Ze vormen slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Kijk en kies, of laat je inspireren tot een stof, sjaal of andere toepassing zoals jij dat wilt. Exclusief voor jou ontworpen. 

Kom langs in Utrecht

Vind je het leuk de kleuren en de stoffen in het echt te ervaren, de soepelheid te voelen of je wensen te bespreken, kom dan eens langs in de winkel in hartje Utrecht. Deze is op afspraak open; neem daarom altijd even vooraf contact op, zodat je zeker weet dat Ellen aanwezig is en tijd voor je heeft. 

Regelmatig zijn de stoffen van Colorsofellen, vaak gecombineerd met een demonstratie zijde-schilderen, op een (textiel)beurs te zien. Voor meer info en beursdata, stuur even een mailtje. 

Ontwerpen voor een onvergetelijke moment

Soms is er een gebeurtenis die bijzonder is. Een mijlpaal in je leven die extra aandacht verdient. Waar je naar uitkijkt, die je wilt vieren en waarvan je de herinnering wilt koesteren. Voel je bijzonder met een voor jou ontworpen sjaal, stof of omslagdoek. Of geef het moment kleur met een wallhanging, herinneringskleed of uniek portret, uitgevoerd in een combinatie van zijde vervilt met wol.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op en vertel je wensen. 

Kleur je huis

Naast draagbare stoffen ontwerpt en vervaardigt Ellen Bakker ook exclusieve stoffen die hun toepassing vinden in het interieur. Je treft kleurrijke kussens aan, gordijnen die zijn afgestemd op de inrichting en akoestische panelen die zorgen voor sfeer en isolatie. 

Workshops

Ontdek de creativiteit in jezelf en leer stap voor stap de verrassende mogelijkheden van het zijde-schilderen kennen. De workshops bieden een grote mate van vrijheid om volop te experimenteren. Zo kan je eindeloos aan de slag met samples op zijden stoffen, of juist gericht naar een eindproduct toe werken, zoals bijvoorbeeld een mooie soepele zijden sjaal.

De workshops worden gehouden op diverse plaatsen in Nederland en het buitenland. Zie ook workshops.

Heb je interesse? Neem dan even contact op met Ellen Bakker: info@colorsofellen.com