Informatie over deelname

Aanmelden en uploaden van fotomateriaal

Via het inschrijfformulier maak je eenvoudig je eigen account aan. Na het versturen hiervan ontvang je een bevestigingsmail, waarna je beeldmateriaal kunt uploaden en beheren.
Je account is alleen zichtbaar voor Textiellink en jezelf. Je kunt altijd foto's toevoegen of verwijderen, zodat je account actueel blijft. Beeldmateriaal blijft gedurende minimaal 1 jaar bewaard.

Kosteloos

Deelnemen is erg eenvoudig en geheel kosteloos. Ook als je werk wordt gepubliceerd in een van de boeken zijn hieraan nooit kosten verbonden. Bovendien krijgen deelnemers waarvan werk gepubliceerd wordt, de mogelijkheid om boeken met deelnemerskorting te bestellen.

Selectie

Afhankelijk van het soort boek dat wordt ontwikkeld, maken we een keuze uit het ingezonden materiaal. Hierbij letten we op eigenheid, veelzijdigheid, variatie, originaliteit, kwaliteit en onderscheidend vermogen.

Altijd eerst contact voor publicatie

Door een account aan te maken op Textiellink geef je automatisch toestemming om foto's van je werk te publiceren in boeken die uitgegeven worden door Textiellink en/of de promotie hiervan.
Ontstaat het idee voor een boek waarin jouw werk goed past, dan nemen we altijd vooraf contact op om te controleren of je gegevens nog kloppen en je werk nog actueel is.
Pas hierna wordt het beeldmateriaal daadwerkelijk gebruikt voor een boek. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Geen garantie

Inzenden biedt geen garantie dat je beeldmateriaal ook daadwerkelijk gebruikt zal worden. Er wordt gekeken welk ingezonden werk het beste past bij de boeken die uitgegeven worden.

Fotobestanden

  • Graag zo groot mogelijke bestanden met veel pixels.
  • Materiaal bij voorkeur gefotografeerd tegen een rustige achtergrond of passend bij het werkstuk. 
  • Het is fijn om een ruime hoeveelheid foto’s te ontvangen. Minimaal 6 foto’s - maximum 30 foto's.
  • Graag overzichtsfoto’s en detailopnames.
  • Foto’s liever niet aansnijden.
  • Upload svp ook een portretfoto van jezelf in je archief. Liefst met wat ruimte rondom, zodat we de foto in het juiste formaat bij kunnen snijden.

Vertrouwelijk

Geen van de verstrekte gegevens zullen voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor eventuele publicatie in een boek en de promotie hiervan. Persoonlijke gegevens en werk dat je upload zijn uitsluitend door jezelf en Textiellink te bekijken en te beheren. 

Eindverantwoordelijkheid

De eindverantwoordelijkheid voor de samenstelling, inhoud, vormgeving en redactie van een boek ligt volledig bij Textiellink.

Archief maken FAQ Menu